View Single Post
Staro 07.10.2015., 10:55   #454
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Koji razarač bi preporučili od Japanske strane (US ni ne gledam jer im je domet torpeda premali). Trenutno sam na Wakatake, 2x2 torpedna lansera su premalo za primarno oružje.
Ja baš prešao na Isokaze koji ima jedan launcher više. Mislim da ti je za DD sweet spot t5 ili 6. Dakle Minekaze ili Mitsuki. Kasnije im je teže..bar tako kažu...Općenito ja iza t7 (kod DDa t6) niti ne idem kod svih klasa jer su popravci preskupi a ne mislim plaćati svaki mjesec 76 kn za igru...
A ova krstarica Myoko košta 5 milja a tolko para još nemam pa čekam da mi drugi brodovi malo zarade. Cleveland ostaje (dok god je ovakvo đubre, pokretna artiljerija), kod BBova s Myogijem igram lagano a cilj je negdje Nagato max. Možda i ranije prekinem. Volio bi probati ruske DDove (kad izađu za koji dan) jer su im ganovi odlični..drugi still igre od IJN DDova, skoro kao da igraš superbrzu, malu i laganu krstaricu...pocket crusier :-))
BTW imam osjećaj da će onaj poljski DD Blyskawica bit daleko najzabavniji premium (možda uz Murmansk i najbolji bang for buck). Odlični topovi, torpeda negdje između amera i japanaca, super oklop za DD i daleko najveća brzina u igri. Baš me zanima kako će ga rejtat iskusniji igrači..
Velika je šteta što u igri ponekad ovisiš o debilima jer te bace u random ekipu a kako je igra masovno prihvaćena - ima svega...sinoć u Aobi potopim BB i CA..trećeg (CA) dokusurujem..pogledam na listu i skužim da je njih ostalo samo 5 a mi svi osim jednog DDa koji je potopljen. Pogled na mapu kad ono ja solo s ovih 5 a moji se igraju kolo kod naše baze.....debilana....dobili smo na kraju ali sam ja pričao sa školjkama na dnu..
U Ranked battle modu je malo bolja priča ali i tamo se zalomi debosa...samo ranked možeš igrat samo sa t6+ brodovima...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.10.2015. u 11:05.
Tvrdi je offline   Reply With Quote