Tema: Intranet
View Single Post
Staro 06.10.2015., 23:46   #22
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Da, pise i "Google reserves the right to determine an organization's eligibility for Google Apps for Education. It might take up to 2 weeks for your application to be processed.", pa ne znam sto zelis reci.
to znaci da ce oni provjeriti je li ustanova zaista edukacijska, neprofitna.
ocito niste dobro prijavili, kako rekoh, nesposobnost.

Citiraj:
Dakle, Sportska gimnazija (zagrebacka?) i "neki fakulteti"
da, pouzdano znam da zagrebacka sportska gimnazija, ekonomski fakultet, arhitektonski i stomatoloski imaju google apps for edu.

Citiraj:
(to je predpostavljam isto kao i ono "neke ozbiljne firme koje rade samo na Google Docsima)?
tako je, i ne bi vjerovao, ima ih i u hrvatskoj.
ali ti to ne mozes znati jer nemas veze s pricom.

Citiraj:
I dobili su racun s dovoljno mjesta za sve ucenike i profesore? Iako moram priznat da mi nije jasno sto s time rade, kao sto rekoh, kada je Kvarnet pruzio cijelu infrastrukturu, a na e-imenik se ne mozes spojiti nicime drugime osim @skole.hr
fakulteti imaju tisuce, a skola ima dovoljno za svoje potrebe.
sto rade s tim, pa koriste usporedno ili umjesto infrastrukture od carneta i officea 365.

Citiraj:
No dobro, onda oni ne spadaju u "pa hrvatske obrazovne ustanove ni sustav generalno ne zanima znanje, odlicnost i napredak. kad bi neka htjela, rijesili bi brzo.". BTW, koliko vidim na siteu Sportske gimnazije - login na Google Apps se redirecta na AAIEDU. E moj k, ivo_k.
srce je na AAIEDU omogucilo sso za google apps za one skole koje ih zele koristiti na svoju ruku jer srce, carnet i drzava se efikasno bore protiv napretka, a trpanje para od servera i licenci nije na odmet.

http://www.aaiedu.hr/usluge_pristupa_aplikacijama.php
jao vidi, tu je i popis jos nekih korisnika GAFE.

Citiraj:
Da se mi odmah razumijemo, ja bez Appsa ne znam, nakon vec skoro 10 godina koristenja, samo mi nije jasna (a i ne zanima me bas, iskreno) tvoja napaljenost istim u svim krivim pogledima.

Nemam ja prema tebi nikakve namjere, ivo_k(*), a tvoje advokatiranje necega sto si vidio na svom privatnom Gmail accountu jednostavno ismijavam iz dana u dan, sto MySQL baza ovog foruma neumitno pamti, pa se slobodno podsjeti.
napaljen si jedino ti koji naganja moje postove da bi trolao u vlastitoj ignoranciji i kompleksu vise vrijednosti.
ponavljam, da si relevantan onda bi bez problema rijesio skolama GAFE.
no onda bi se moguce i znali pa bi ti mogao pomoci.
ovako budi ponizan i tiho.
ivo_k je offline   Reply With Quote