Citiraj:
Autor Bubba
Da, pise i "Google reserves the right to determine an organization's eligibility for Google Apps for Education. It might take up to 2 weeks for your application to be processed.", pa ne znam sto zelis reci.
|
to znaci da ce oni provjeriti je li ustanova zaista edukacijska, neprofitna.
ocito niste dobro prijavili, kako rekoh, nesposobnost.
Citiraj:
Autor Bubba
Dakle, Sportska gimnazija (zagrebacka?) i "neki fakulteti"
|
da, pouzdano znam da zagrebacka sportska gimnazija, ekonomski fakultet, arhitektonski i stomatoloski imaju google apps for edu.
Citiraj:
Autor Bubba
(to je predpostavljam isto kao i ono "neke ozbiljne firme koje rade samo na Google Docsima)?
|
tako je, i ne bi vjerovao, ima ih i u hrvatskoj.
ali ti to ne mozes znati jer nemas veze s pricom.
Citiraj:
Autor Bubba
I dobili su racun s dovoljno mjesta za sve ucenike i profesore? Iako moram priznat da mi nije jasno sto s time rade, kao sto rekoh, kada je Kvarnet pruzio cijelu infrastrukturu, a na e-imenik se ne mozes spojiti nicime drugime osim @skole.hr
|
fakulteti imaju tisuce, a skola ima dovoljno za svoje potrebe.
sto rade s tim, pa koriste usporedno ili umjesto infrastrukture od carneta i officea 365.
Citiraj:
Autor Bubba
No dobro, onda oni ne spadaju u "pa hrvatske obrazovne ustanove ni sustav generalno ne zanima znanje, odlicnost i napredak. kad bi neka htjela, rijesili bi brzo.". BTW, koliko vidim na siteu Sportske gimnazije - login na Google Apps se redirecta na AAIEDU. E moj k, ivo_k. 
|
srce je na AAIEDU omogucilo sso za google apps za one skole koje ih zele koristiti na svoju ruku jer srce, carnet i drzava se efikasno bore protiv napretka, a trpanje para od servera i licenci nije na odmet.
http://www.aaiedu.hr/usluge_pristupa_aplikacijama.php
jao vidi, tu je i popis jos nekih korisnika GAFE.
Citiraj:
Autor Bubba
Da se mi odmah razumijemo, ja bez Appsa ne znam, nakon vec skoro 10 godina koristenja, samo mi nije jasna (a i ne zanima me bas, iskreno) tvoja napaljenost istim u svim krivim pogledima.
Nemam ja prema tebi nikakve namjere, ivo_k(*), a tvoje advokatiranje necega sto si vidio na svom privatnom Gmail accountu jednostavno ismijavam iz dana u dan, sto MySQL baza ovog foruma neumitno pamti, pa se slobodno podsjeti.
|
napaljen si jedino ti koji naganja moje postove da bi trolao u vlastitoj ignoranciji i kompleksu vise vrijednosti.
ponavljam, da si relevantan onda bi bez problema rijesio skolama GAFE.
no onda bi se moguce i znali pa bi ti mogao pomoci.
ovako budi ponizan i tiho.