Ja sam u ZABA-i i generalno jos jedino kredite dizao nisam, ali za sada su bili korektni. Tekuci, devizni, token za doma (e-zaba) i m-zaba na mobitelu za 20kn mjesecno. Kad mi je zapela kartica u bankomatu, odradili su stvar vrhunski i sljedeci dan je kartica bila kod mene.
U Erste stedim i oni su zakomplicirali dva puta kod zavrsetka stednje, moras dolaziti sa svim papirima koje si ikada dobio od njih. One njihove debele kartice za tekuci rade probleme kod 50% transakcija.
PBZ imao za paypal - izludilo me sto nitko osim mene nije mogao uplatit lovu na devizni racun za ebay.
Cura je u RBA i sve ima, al nis ne moze koristiti. Jako sporo sve ide, token je iz 19.st, stednju su je zeznuli. Paypal ne moze na devizni, mastercard naplatili iako su rekli da nece, bankomata ima malo. U pravilu drzimo je tamo jer su ljudi imali super odnos kod kredita i eventualnih poteskoca koje su se pojavile. No sad joj je firma potpisala sa ERSTE bankom, nize kamate i troskove vodjenja racuna pa ce tamo preci vjerojatno.
Generalno - nigdje nije najbolje al za sada mene ZABA odusevljava i radi perfektno, bilo kod osobne bankarice bilo e-zaba ili m-zaba. Pogotovo od kada su nadogradili m-zabu pa ima i lokacija bankomata (sto prije nije aplikacija imala).