View Single Post
Staro 06.10.2015., 13:16   #447
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Nije Myoko skupa, Mogami ima 110k za popravak ako ne napravis dmga nista. Myoko je 50-60k, tj lako je napravit dmg (ako imas srece) za izdrzat igranje.
Evo ja igram bez premiuma ili zastavica, sa Myoko sam bez problema sa igranjem mogao sebi priustit kupovanje upgradeova za brod, nisam trebao grindat nimalo. I to je sa pobjedama i porazima je stalno islo u plus.

Sa Mogami, ako ne napravis dobar dmg, i kad kazem dobar bas mislim dobar, i ne ostete te previse bices u profitu. Ima rundi gdje sam prezivio sa 10-20% helta, napravio 30ak k dmga i izgubio 30k love na kraju. Tier 8 ti je vec il igras ko zmaj i radis lud dmg il imas premium, nema druge.
Tier 7 je jos pjesma, zaradio sam za sve upgradeove broda + sve module + za Mogami novi brod i jest da sam ostao na malo love, al je Myoko sebe vise nego isplacivala.

Glede DDa, meni je sa njima gameplay dosadan. Nije tesko napravit dobar dmg samo pazis na detection range, i ako ti se posreci da si otisao na dobru stranu i naisao na mete. Imas po Eu forumu kako ekipa place na cijene torpeda na T8, naprave bolestan dmg i jos izgube pare

Edit - negdje sam nasao bio cijene repaira brodova, al nebi sad nasao link pa da me ubijes. Ako tko iskopa neka linka.
Ja ni ne mislim ići preko t7...dok ne prmijene politiku..i ovako je zabavno, ali do neke mjere (zbog poznatih problema)..
Inače, WG dijeli na NA i RU serverima free shipove ko pljeve, ponude premiuma samo takve..EU kupci očito plaćaju sva sranja pa za njih ništa
Tvrdi je offline   Reply With Quote