View Single Post
Staro 06.10.2015., 10:44   #1113
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znači ni ti ne znaš objasniti gorenavedenu situaciju? Zašto vas smeta veselje Enriquea protiv Leverkusena ili sada Simeonea i "njegovih klaunova"?
Ne znaš? Nećeš? Pozzzzz!!!!11!!!!!!

Činjenično stanje je da je najtrofejniji klub u povijesti za sada. I ne znam tko tvrdi suprotno. Pričam isključivo o tome što se zamjera nekim klubovima i trenerima zbog...pazi sad... što se vesele kao da su osvojili LP. samo to, ništa više.

Ako imaš na to što dodati, dodaj. I Real uopće nije bitan. Jedina poveznica sa Realom su tvorci ovih fascinantih izjava koji su slučajno navijači istog. tako da nema to veze sa Realom.
Ne znam gdje sam napisao bilo što vezano za veselje. Pišem vezano za selektivnost, koja je, i među onima koji navijaju za Real, dapače. Neka se veseli tko i kako želi.
No, ruku na srce, oni koji propagiraju "slobodu" slavljenja pljuju Ronalda jer ne slavi s ekipom. Eh jbg gospodo, i ne-slavljenje je način slavljenja. Kako znate da CR ne slavi ako ne slavi ?
Osobno me zabavlja ( ne smeta ) nekonzistentnost u stajalištima. Ostalo me briga stvarno, i ne ulazim u neke fan-boy rasprave.
burmuz je offline