View Single Post
Staro 02.10.2005., 23:20   #20
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Ne bih se baš složio s tobom, no imajmo na umu da se radi u ranoj fazi dema, dakle, nedovršeno.

Tebi možda radi glatko, no meni je malo žalosno što na 9800 i XP-M na 1024 umire, a na v9999 i A64 isto, umireeee. Koma, po čem je ta igra tako posebna da zakolje 1GB memorije, A64 3000+ procesor i karticu otključanu i overklokiranu na razinu 6800 Ultra sa 256MB, da ne bi bilo da sam onaj koji brije o nabrijavanju običnih 6800LE.
To je igra koja treba letit na "običnim" strojevima, jer se najviše očekuje od multyplayera.

Posebna tipka za bacanje granata...hmm...CoD i je igra u kojoj singleplayer nije uopće bitan segment, nego prvenstveno MP igra, u kojoj, barem meni, ubijanje granatom, bombom predstavlja jako važan ritual, od aktiviranja u ruci, brojanja 4 sekunde i bacanja neprijatelju u facu. Dakle, još jedan minus.

Što se tiče preciznosti...opet ona bitnija stavka. U MP borbi su totalno zapostavljeni noobovi koji uzmu MP40/MP44 i šaraju milijarde metaka, a na kraju imaju 5 killova. Prije svega, i u starom CoDu je MP44 puška bez konkurencije, jer ne zabacuje kao BAR, a sa 30 metaka nerijetko pogađa i bez ciljanja. Naravno, u rukama znalaca

To je moja kritika tvog osvrta. A eto, igramo CoD na wlanu pola godine, a zadnjih par tjedana sam stalno na rifle only i S&D, dnevno po 3-4-5 sati, ovisno.

Dakle, iz CoDa napravit šminku, čista glupost, jer ovdje nije ništa drukčije, nego samo ušminkano, i naravno, očekujem velike optimizacije i dovršavanje da bi igra stigla i zasjenila "moj" CoD na disku čija instalacija ima oko 5-6GB sa 10ak modova i preko 200 multiplayer mapa.
Roller je offline   Reply With Quote