View Single Post
Staro 06.10.2015., 09:55   #5891
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Nekim ljudima je sasvim dovoljno 16GB, ne razumijem sto vam nije tu jasno... Jednostavno ne koriste svi uredjaje na isti nacin. Ne drzi svatko cijelu svoju mp3 kolekciju ili sve slike sto je ikada uslikao na mobu itd itd.
A tim ljudima ne bi bilo dovoljno 32GB?
Poanta nije dal je nekima dovoljno 16GB ili ne. Poanta je u tome da je 16GB za tu cijenu sramota od strane Applea. Pisem ti ovo sa retina Macbook Pro-a, osim prvog iPhonea i iPhonea 6 imao sam sve iPhone modele do sada. Prodaj stari u osmom mjesecu, malo nadoplatim za novi i miran sam. iPhone 6 sam preskocio, a mozda cak i ovaj 6S preskocim.

Da svi ne koriste na isti nacin - istina. No oni kojima je dovoljno 16GB ne bi se bunili ni na 32GB za ISTU cijenu. U tom je poanta. A 32GB je stvarno minimum za dosta korisnika.

Korisnik sam Applea odavno. Ne mislim na iPhone, jer OS X je za moje potrebe najbolji OS na trzistu. I unatoc tome sto koristim i winze, pa pomalo cak i Linux, OS X je vec dugo moj primarni OS.

No da mi na macbooku ponude 64GB SSD + 4GB rama (bez mogucnosti nadogradnje), bez vecih problema bih otisao taj OS X. A upravo to rade na iPhoneu sa tim storageom, i ja sam ih spreman otpisati ove godine kao i prosle, pa sve dok se ne opamete.

Meni 64GB nije potrebno, a trebao bih vise platiti da to dobijem. Nije problem ni u novcima, vec u principu. 32GB je moj sweet spot. I ovako su poprilicno skupi (ocito opravdano, jer prodaju se ko ludi), no cjepidlacenje i izjave kako je iCloud (5gb free... lol) dovoljan su smijesne. Idu na zaradu.

I kako vec rekoh, to je ok. Tu su da zaradjuju, a to rade prokleto dobro. No velika je razlika izmedju zarade i jako ruzne pohlepe. I sve mogu shvatiti osim ekipe koja ih brani
Mileni je offline