View Single Post
Staro 05.10.2015., 21:39   #12
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Da se mene pita ... slobodno neka si ostave te svoje ventove i umanje cijenu coolera za 150-200kn

Baš gledam cijene, H100 je krajem 2012. bio 800kn, H100i GTX je ~960kn, a H110i GTX je ~1160kn.
Slažem se. Osobno mjenjao 3 puta originalne na h100i i na kraju odustao i kupio akasu sa duplo jacim karakteristikama i manjom bukom (rezultat - tiše, manja temp). Zamjeram pwm nekotnroli pumpe na svim proizvodima. Kod Fractala je to normalno da mozes smanjit pumpu. Corsair se trudi sad to ponudit ali ograničeno. I nejde im. Onaj Link ne da ne radi nego je pain in the ass. Ja samo nastelam bojku ledice, ventove, sejv i unistall

Garro, fora sa H100i ventovima je da rade "DOBRO" kad nisu polegnuti, tj. kad stoje vertikalno. Čim ih okreneš (po logici) horizontalno za montažu na gornjoj strani kučišta, prozuje

A ovo za cijene. Klasika ovih godina/dana. GTX970 kad je dosla, ja je uzeo za 2750kn. Za 6 mjeseci je bila 3000kn. Sad je 3300kn. ISTA.

I odna su mi super ljudi koji govore "Past ce cjena kad se malo ustabili ili kad dodje ovaj, onaj ili nesto trece". Oce da. Nema vise. Sve je skuplje. Siguran sam da i Skylake ide gore za 10% vec za dva mjeseca