View Single Post
Staro 05.10.2015., 12:31   #1047
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ono što sam na fejsbuku vidio djeluje pretenciozno, no nekoliko frendova je pohvalilo pizzu, a i ostalu klopu. Cijene jesu too much za nešto što pretendira biti street food. Možda probam neku drugu klopu, iako porcije fakat izgledaju minimalne.
Ma daj zajebi pricu. U Refikovoj pekari 100 metara nize (kod ulaza u Upravu za zatvorski sustav ), gdje se pica pravi od usoljene sunke izvadjene s potonulog teretnjaka u 1. svjetskom ratu je premija za to.

Za 80kn ili kolko vec kostaju, ako je pica takva, ima da dobijem pice od najbolje konobarice, i to vise puta, a i tad je preskupo.

Citiraj:
Burger od 85 kn sasvim sigurno neću, taman da je neki gauchos svaki dan masirao slabine tog black angus goveda od kojeg je meso
Jeo sam rebarca, piletinu, tu picu i jos neka govna, i ono, dolazi piletina, pa za te pare kupis pola Konzuma bolje pecene i finije piletine, da ti ne pricam sto na prosjecnom placu napravis za te pare.

Citiraj:
Svakako ću čekirati Lari&Penati kad budem u kvartu, djeluje zanimljivo
L&P je stvarno korektan, rebarca su mi tamo vrh, a i porcije su vrlo zahvalne. Na kraju krajeva, izmedju ti je i Purger, gdje ces se sigurno najesti, tako da mislim da je za Petrinjsku to MudoRestoranče najgori izbor, iskreno... Radje odi u Mekdonalc.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote