Citiraj:
Autor Mirkopoter
Dobro bilo je šibanja ali i sudac je svirao nekakve nepostojeće faule i time nepotrebno prekidao igru.
Real je ok odigrao i šteta što nije pobjeda jer su si sami zabili gol. Jedine dvije šanse koje je Atletico imao su Ramosova glupa greška i glupi penal i ova Arbeloa-ina glupost iz koje je pao gol. Ovu paniku na kraju ne računam jer to je Real - zadnjih 5 min uvijek kaos u obrani.
Casemiro odigrao maestralno, Ramos nekako izgubljen, Carvajal se nažalost ozlijedio a Arbeloa nebi ni u Dinamu mogao igrat. Modrić standardno najbolji na terenu i bojim se kako bi to izgledalo bez njega, Kroos nevidljiv, Bale standardno beskoristan u ovo malo min koje je dobio a ostatak ekipe solidno odigrali.
|
Ha,ha! Eto,bas kad se Carvajal ozljedio,velim ja starom ,gledaj sad,to je taj trenutek koji je Atleticu trebao.Veli moj stari nakon ulaska panja,pa taj ni u dinamu ne bi igrao!
Vidim da nas vise dijeli to misljenje,ali pazi,taj je igrao i za spansku repku,to mi nije normalno.
A ti si bas zapeo za Balea,covjek je igrao premalo da bi ista promjenio,za razliku od Ronalda ,koji je bio ponovno los.Sad bude protiv Levantea zabio hatrick,i opet se bude pisalo ,najveci,a kad treba ,nema ga nigdje.
Po meni je Modric daleko najbolji igrac Reala trenutno,poslije njega vrhunski Keylor.
Ostali kako kad.
Problem je ovaj remi kada gledas dugorocno.Imamo isto bodova kao i barca,ali su oni dva teska gostovanja ispred nas,Celtu i Sevillu,tako da oni sad ulaze u laksu fazu,a nas ceka pokora.
Jos ide Barca k nama u prvom dijelu sezone,i ako se ne odvojimo bar 5,6 bodova do tada,bude jako tesko,jer barca ima u drugom dijelu sezone skoro sve derbije doma. A da ne govorim da se tada bude igracki kompletirala.
Jos je rano,ali nije dobra situacija,previse kikseva,a pogotovo kad gledas da nam je golman primio samo dva gola ove sezone.Previse kikseva.
Ps mirkec!
Bale bude sam odveo Wales na euro prvi puta,i to ga cini velicinom,tako da mu treba dat kredit,a i cesto je ozljeden,pa nema ni kontinuiteta.