View Single Post
Staro 04.10.2015., 16:21   #8
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Možda, ali to je najeftinije napajanje koje je barem otprilike zadovoljilo specifikacije.
Drugim riječima, nisam imao prilike vidjeti ispravno a jeftinije od 250kn napajanje na našem tržištu.....
Napajanje koje ne može isporučiti deklariranu snagu na izlazima je neispravno napajanje.
Tko točno želi dati i 100kn za neispravno napajanje?

iako se slazem s tobom, i razumijem sta zelis reci ..

ipak ja sam ciljao na to da, ljudi citaju ovo sto pise na kutiji i drago mi je da si to istaknuo, i tu treba biti mozda provokativniji i drskiji u osudi , jer je to vrlo "prljavo" i u stilu "neispravnih"..

a i statistike prodaje i real life ukazuju da ljudi guraju i sa "neispravnim" jer i sam sigurno vidjas sta je ljudima u racunalima, i ajde ti sad ljudima probaj nesto objasniti

cijena je skupa u smislu price/performance ( ogranicava nadogradnju racunala) , ne vidim ga kao neki best buy u jeftinom sgementu, a skuplje je na kraju opet kupiti drugo napajanje..
..."pretanko" je to i zadovoljit ce samo one korisnike koji bi bili "zadovoljni" i sa "neispravnim" napajanjem

PS
uvjek ostaje neki put onaj argument "tezine" napajanja, pa bi mozda trebalo uvesti u testiranja i mjerenje tezine

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote