Citiraj:
Autor trouble
Ček,u pravnom sustavu,nisam odvjetnik al mi sestra je...i kaže ako svjedok pobije nečiju tvrdnju,automatski se nečija tvrdna u očima suda smatra kao laž.
Ovo ti je od pravnog stručnjaka...pobijanje tvrdnje = dokazivanje laži.
Što bi značilo u tvojem slučaju: SVI ali baš SVI sajtovi za recenzije su u globalnoj svjetskoj uroti kontra AMDa i njihovih FX procesora.  Ali par lowlifea koji nemaju drugog posla nego trollat po forumima o tim zavjerama...su u pravu  o tempora o mores...
Al sve je to ok,neko ima dovoljno vremena da uvjerava sebe da je to globalna zavjera na najvišoj razini i živimo u demokraciji i nek svako radi šta oće. Nego brate,nemoj druge smarat s time i govorit da ne vjeruju nijednom sajtu za recenzije već samo malom X-Files klubu sa OCN-a koji se zabalja prepravljanjem tablica u paintu  ja da sam administracija foruma bi to sankcionirao na najače...ali hebiga nisam.
BTW pozivam recenzente PCE da naprave svoj test....i obavezno pozovite hawkera na testiranje... 
|
Da budemo iskreni i3 u igricama jednak je i7_camai tako da ta usporedba da i3 podere FX 83xx je ista, no samo u igricama, a za bilo što ozbiljnije tipa igraš igrice i strimaš možeš baciti i3 u smeće pa čak i i5 dok sa FX_om to lijepo obavljaš. S FX_om ne možeš omanuti, Katica za sve.