View Single Post
Staro 04.10.2015., 00:56   #4657
ethan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
Ja sam ih 14.09 zvao za produljenje ugovora i povećanje brzine - danas je 04.10. i naravno još ništa od toga.
Prvo sam ih zvao nakon 5-6 radnih dana - tada su mi bahato odgovorili da čekam 10-15 radnih dana odnosno da oni imaju zakonski rok od 15 radnih dana i da se mogu slikati. Reko OK, čekat cu ja tih 15 radnih dana pa ćemo vidjeti.

Čuo sam se s njima 14. radni dan i pokušao im reći da ja još ne vidim povećanje brzine....aha, aha....vidimo da je došlo do "administrativne pogreške" u našem sustavu...sad ćemo mi to zapisati i odjebati vas....ovaj, napraviti to u najkraćem roku.
Onda sam ih 15. radni dan nazvao i rekao da očekujem to danas srede ili raskidam ugovor. Kaže meni operater - evo zapisujem, ili danas ili vraćanje na staro - ja reko NE - ili danas ili odlazim od vas! - Kaže on meni "Zapisano".

Idući broj kojeg sam zvao je B-Net.

Ne očekujem da će B-Net biti bolji, al čovjek im pokušava dati novce a oni se ponašaju ko da ih baš briga za to.
Umjesto da su rekli - zakonski rok je 15 dana, ali mi ćemo za vas to napraviti u 2 dana oni se bahate i samo prebacuju posao s jednog na drugog operatera i nitko u toj firmi nije kriv a ja još nemam naručenu brzinu.
Pa ne tražim ih da mi besplatno poklone internet - plaćam im koliko su tražili. Ako ja ne platim račun u zakonskom roku - platim kamate.
Optima mi je bila dobra zadnjih 4-5 godina...kad je sve funkcioniralo, ali kada ne funkcionira onda možeš sjest i plakat.

Baš sam ljut i razočaran u način poslovanja hrvatskih firmi!
Zanimljivo je to da mi B-net nudi veće brzine i prvu godinu dana besplatnog interneta, a drugu godinu plaćam isti iznos koji sam bio spremat plaćat Optimi za razdoblje od 2 godine - ušteda od 50 posto u odnosu na Optimu koja jednostavno ne želi moje novce!
ethan je offline   Reply With Quote