Los mi je bio kad sam sa LG-a presao na VIVAX telku (
linkerino) jer mi je flatron krepo...
Znam da mi je bilo uzasno igrati CoD tada. Iskreno, ne sjecam se tocno zbog cega mi je bio losiji, ali znam da sam se tesko navikavao i nisam mogao drzat isti skill lvl na njemu (igrao sam competitive CoD i isao po natjecanjima). Oba ekrana su na 60Hz-a, pa pretpostavljam da je bilo nesto ili s bojama ili s response timeom/input lagom kod switchanja ekrana. Sad igram na Dellu i ne primjecujem neku razliku u usporedbi s VIVAXom (puno je gore bilo prijeci s LG na VIVAX nego s VIVAXa na Dell).
Zbog toga me muci to sve jer sam cijelo ovo vrijeme mislio da je VIVAX ustvari jako los, a sad se cini da uopce nije toliko smece
Dell ima kut gledanja 178/178, dok VIVAX ima 170/160. Vjerojatno ne primjecujem tih 10-20 stupnjeva razlike jer je meni to sve isti drekec.
a eto, ocekivao sam preporod u monitoru, vjerojatno me to najvise pogada

Mislio sam da je Dell od 1500 puno bolji od VIVAXa koji je kostao 750kn prije 3 godine. Ako nista, barem je malo veci novi monitor

Preostaje mi onda kupovina TN-a od 120+ Hz-a, da vidim razliku izmedu IPS-a i TN-a.
Bez brige, VIVAX ide na zid i vraca se funkciji televizora (trenutno je jos uvijek u dual monitor setupu), necu se rijesiti Della