Pozdrav ekipa,
višegodišnji sam korisnik WD TV Live HUB playera (dakle WD TV s integriranim diskom od 1 TB) i jako sam zadovoljan. Bio. Sve sam manje i manje, nailazim na sve više i više problema, support je prestao prije dvije godine i od te sekunde više niti jednog firmwarea. Ono što me mući je da ne podržava subtitlove uz MKV osim ako nisu integrirani pa moram stavljati subtitlove sa 3th party utilityma. Druga stvar koja me u zadnje vrijeme je muči da nikako ne želi prikazati subtitlove osim ako nisu unutar MKVa ili ako ne stavim film na interni disk (media source mi je Synology NAS). Prije me to nije mučilo. Neda mi ga se opet resetirati da stvar proradi...
Šta bi sad bilo best buy? Da li novi WD TV (sad postoji jedna jedina verzija) ispravlja navedene probleme, da li je šta brži GUI u odnosu na moj? Mislio sam slagati NUC ali ne bi volio imati još jedan PC samo da mogu pogledati film. Htio bi dedicated device s daljinskim out of the box i da ne moram previše misliti. Čekao sam neki novi WD ali čini mi se kako su u zadnje vrijeme malo zakazali, ovaj novi šta je izašao se na papiru jako malo razlikuje od prijašnje generacije.
Molim iskustva i savjete, hvala.