Citiraj:
Autor danijel_b
Nisi se molio RNGesusu.
Meni je isto tako, nekad ni sa Cleveom ni od 50 puta nece da potpali vatricu, a u nekim partijama gori sve zivo.
Nikad ni u jednoj igri nisam vidio da toliko ovisis o RNG, nekad je zbilja za poluditi.
Kad koristis HE onda gadjaj visoko, u liniji palube u superstrukturu, ako pogadjas u bok, nema ni dmga ni vatre. S AP otprilike u liniji vode
|
Nemam se sta molit nikome. Nisam igrac od jucer. Prije par dana je pocelo da mi se dmg doslovno prepolovio. Prije je rafal sa myoko pogodio 8/10 i napravis par tisuca, 2-5k standardno. Sad pogodim sa 8-9 shelova odjednom 540 dmga. Pogodim DD, nista dmga. Halo? HE u DD i dmg nula? Nikad mi se to prije nije dogodilo, od prije par dana, nekoliko puta.
Posto mi myoko ne radi dmg, a mogami je skup ako ne radis dmg, presao na clevelanda. 208 pogodaka u rundi, 15 puta zapalio brodove.... napravio 12k dmga. CIJELU RUNDU U 208 SHOTOVA 12k DMGA....kako? Jos tucem provjereni HE. Nije AP pa da mali kalibar dinga. Nisam ja zaboravio igrat preko noci, pucam i pogadjam, al nista ne radi dmg.
Istim stilom igranja i gadjanja sam imao po 100k dmga sa clevelom i 100k+ sa Myoko. Sad ako dodjem do 30k mogu slavit. Vidim brojke, znam kako je dosad bilo. Pa jebemu imam po 100ak rundi u tim brodovima, i sad sam odjednom ko poglupio i nema dmga. Mozes mislit.