ma kakav krvavi switch, pa milion kablova, pa rucnoga prebacivanja stalno kad hocu nesto koristiti, ne dolazi u obzir.
MOZDA taj jedan stari marantz i svira malo bolje od moga novog marantza, ali daleko da je ovaj novi LOS, a i znamo da ti sve jos najvise ovisi o zvucnicima. Ne mozes od govna pitu napraviti, tako i od prosjecnih zvucnika ne mozes ocekivati nekakav super zvuk, kakvo god pojacalo na njih spojio.
imam logitech harmony home control, i jednom kad slozis activitiese ne zelim znati i pamtiti koji mi je ulaz sto i sto moram prebaciti da bi recimo gledao tv, ili samo slusao muziku. Sve se svodi na jedan klik i harmony sve odradi sam.
imam dobrog prijatelja koji je izmjenjao barem 10 pojacala i setova zvucnika, naravno da sam sve dobrano slusao kod njega jer smo u tome bili skupa, i po prezentacijama itd, pa je volio cuti moje misljenje i kod njega doma.
sad je na dynaudio nekim od 5k eura, prije toga focuse, prije toga triangle, itd itd itd... pricamo o njigovim referentnim zvucnicima, ne nekim baznim modelima.. od toga da je imao naim pojacala, marantze, nadove, acoustical fidelity, ne mogu se ni sjetiti svega.. mislim da mu nijedan komad nije bio ispod par tisuca kn
i pazi sad, svi su jebeno svirali, samo je stvar osobnog ukusa tko sto voli i kakav zvuk.
njemu je to hobi i tako ubija vrijeme, voli trgovati isprobavati itd.
ali je isto tako rekao da koliko god stariji receiveri mozda zvuce malo bolje, da ga nikad ne bi uzeo. jer sa movima se zavalis na kauc, uzmes mob u ruku i fino flikas kroz playlistu svojih flacova i uzivas. (primjer, jel)