View Single Post
Staro 02.10.2015., 15:56   #2219
DariX
Premium
Moj komp

DariX's Avatar

Datum registracije: Sep 2011
Stigo mi je P2414H jos u srijedu ali evo tek sam ga danas stigao isprobat.

Ne znam jesu li mi oci propale ili su se toliko navikle na ovaj VIVAX monitor da nisam ostao previse impresioniran s Dellovim P2414H.
Mozda sam jednostavno previse ocekivao? Fakat nemam pojma

Stavio sam si custom color, R=93, G=96 i B=99. Brightness mi je na 50, a Contrast na 75. To sam uzeo postavke sa TFT centrala kad su testirali. Bilo mi je malo cudno gledat isprva u monitor, vjerojatno jer sam cijeli tjedan neispavan zbog posla, vec sam se uplasio da mi je vid otisao

Isprobao sam ga u CS:GO-u i u Rustu i svida mi se sto se igara tice. Nisam primjetio nista slicno ikakvom lagu ili nedostatak tijekom igranja.
Ne znam bas kako da tocno komentiram jer ne vidim neku ociglednu razliku izmedu ovog VIVAX televizora i IPS monitora.
Mozda sam fakat previse ocekivao?

Kako da si slozim monitor? Da su mi oci u ravnini centra ekrana ili nize? Cim se dignem gore od centra, donji dio mi postaje tamniji. Ako spustim glavu nize, okej je sve.

Imam jedno pitanje koje me jako kopka: Da li bi bilo ikakve razlike u slici da sam uzeo U2414H koji sam i planirao uzeti? On je kao tvornicki kalibriran i samo mu je estetika drugacija? Slika bi bila ista?

Nista, preostaje mi sad jos kupit BENQ XL2411Z i onda sam miran sa 2 monitora + TV setupom
DariX je offline   Reply With Quote