View Single Post
Staro 02.10.2015., 09:31   #884
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
Eto ja koristim 7.1 već nekoliko godina i imam opciju stavljanja zvučnika iza sebe u razini ušiju te sam eksperimentirao sa pozicijama. Ako ćemo iskreno mogao bi naći tutoriale kako postavit zvučnike u 7.1 HT setupu koji su međusobno kontradiktorni jedan u odnosu na drugi a oba ili više njih dolaze sa nekakvih relevantnih izvora, časopisa,sajtova itd. U principu jasno je kako se sluša stereo i kako mora biti pozicioniran zvučnik u odnosu na uho ali te uvjeravam (barem ću pokušat :-) da ja do sada nisam čuo taj setup u kojemu su mi stražnji (ne bočni) efektnije zvučali u visini kauča nego više na stropu zato jer....
Da li bi ikako imao volje (ili bilo tko drugi tko je u mogućnosti), ako ti to ne zahtjeva neke veće akcije, da probaš pogledati film sa stražnjim zvučnicima postavljenima kao ovdje:

Užasno me zanima kako će to zvučati. Neću biti u mogućnosti testirati razne načine kod sebe jer, kao što sam već naveo, ako bi išao na takvu konfiguraciju onda bih prije žbuke provukao bužire za kabele da dođu direktno do iza zvučnika.

Ako nemaš volje, sve ok
Igorr je offline   Reply With Quote