View Single Post
Staro 02.10.2015., 09:29   #6885
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Gle, to je tvoje mišljenje. Kao što je moje da ovo jeste vrlo dobra ponuda jer nemam nekih cjenovnih barijera, vjerojatno zbog toga što sam prije više od godinu dana uzeo Mi3 po ovoj cijeni, isto tako "bez jamstva" i on dan danas radi kao sat. I sad gledam Mi 4c koji je cca 250€. Ako i kad se "opečem", možda ću razmišljati drugačije, do tada na vlastitom pozitivnom iskustvu temeljim svoj izbor. Inače, SD801 sa 3gb RAM-a od renomiranog proizvođača ne može ni koštati manje od tvoje psihološke granice od 120 dolara. A za tu cijenu je ionako rijetko koji mobitel, bio kinez ili non-kinez (izuzev Lumia) vrijedan spomena.

Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
Ispravak SD808 cini mi se.. Ja sam se zagrijao za Mi4c isto.. Vrlo vjerovatno uzimam cim izade..
Govorim za Mi4. Mi 4c sam samo spomenuo u kontekstu još više cijene i samim time još rizičnije kupovine s obrzirom na jamstvo, tj. nedostatak istoga Inače, koliko sam pratio po netu, baš je "Mi" serija najmanje rizična za kupovinu jer ih se vrlo malo kvari. Vjerojatno je "quality check" puno bolji nego za npr "Redmi" seriju koja je imala problema.

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 02.10.2015. u 09:41.
Wuchko je offline