Tema: GTA V
View Single Post
Staro 02.10.2015., 00:44   #2171
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Evo upravo ovo prouči što je kolega postao. Po tome sam se bio uvjerio da nema nikakve ili gotovo nikakve razlike od trave na HIGH i VERY HIGH..
Bez puno kompliciranja, stavi sve na HIGH ukoliko možeš, i piči po igri..
Ama baš nikakve razlike u IZGLEDU igre osim što ti skasapi FPS na pola bio ti u svom apartmentu, u gradu, na selu, u kinu, na vrtuljku, u heistu, na misiji whatever.
Grass na Very high jednostavno zakolje FPS.

Tako se bar manifestira na mojoj konfi. Možda netko drugi ima i drugačijih iskustava.

Budem Probao ovaj RadeonPro iako... kako ono kažu... 10 kuhara kisela supa ili slično :P
Već imam CCC i MSI AB i RTSS instaliran i sada i totalno nepotrebni Fraps čisto zbog nekih grafova koji ne dokazuju ništa i Aidu zbog monitoringa i sad neka stavim i ovo... Ne bu to bilo dobro...

edit: Isprobao sam RadeonPro. bez upaljenog VSynca u igri opet imam spikeove preko 100 FPSa i igra mi lomi sliku, sa upaljenim VSyncom i RadeonPro graf izgleda isto kao onaj koji si komentirao da NEMAM 60 FPS limiter uključen.

Probao sam Dynamic Framerate control opciju i Lock frame rate. Iako trenutna vrijednost ne prelazi 60 FPSa spikeovi su i dalje tu.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 02.10.2015. u 11:23.
osspaljeni je offline   Reply With Quote