Citiraj:
Autor syss
frende, gle nemoj se ljutiti, ali ti si žrtva standarda koji nemaju smisla.
nedostatak ikakvog hdmi ulaza ili izlaza je samo komocija koja je nametnuta od strane industrije da imaš jedan kabel umjesto ono... DVA
to tehnološki i zvučno (što je bitnije) nije apsolutno nikakav napredak osim da prosječni mujo spoji kabel od source-a do risivera i od risivera do telke... ukratko (da ne idem naširoko).
da ti poslušaš ovaj gorenavedeni risiver i neku skalameriju (sorry, ali je to zvučno skalamerija) koju ćeš dofurat kod sebe, vjeruj mi da bi te bolio john wayne i za hdmi i za standard i za 7.1 
|
Citiraj:
Autor sodom
@ Gabre
Misliš da ovaj Marantz ne bi podržao Dolby HD ili DTS HD zvuk  ?
Ja mislim da bi, think again. Ja dekodiram HD formate u samom playeru i guram ih kao LPCM kroz HDMI u pre/pro, da nemam HDMI i opciju pruhvačanja multikanalnog LPCM-a guro bi ih analognim žicama kao u ovaj monstrum Marantz gore.
Ali nije to ni bila poanta, poanta je ovo kaj syss kaže u postu #876.
|
lets agree to disagree.
kako da ja spojim komp, blu ray player, tv box na jedan projektor? i posaljem sliku na njega? a imam ta tri uredjaja. zaboravljam na konzolu. na chromecast. znaci 5.
iskreno, naslusao sam se sistema vise nego pola foruma, ali ono sistema po 5-10k eura, i nakon odredjenog praga, nema tu vise razlika, vise je stvar osobne preferencije kakav tko zvuk voli.