Citiraj:
Autor D1viry
Ja sam kategorički protiv bijele jer to nije boja, ali žena je baš bila navalila  . Na kraju smo došli do kompromisa: siva. Jako lijepo izgleda kad se osuši, ali dok je mokra izgleda k'o friška žbuka. Nema nikakvih problema sa svjetlom niti smanjuje sobu. Samo jake tamne boje sa puno pigmenta smanjuju prostor prividno. Moja konfiguracija dnevne je identična tvojoj gotovo do zadnjeg detalja i nije smanjen prostor. Jedino nemam taj stub s desne strane.
Tek sam se uselio pa sam još na tv-u i liniji, a projektor i prava ozvuka će uslijediti naknadno.
|
Hmm, je li bi ti bio problem poslikati malo pa mi poslati?

Možeš mi link za slike i na PM ako ne želiš ovdje.
Citiraj:
Autor D1viry
Što se tiče stražnjih svučnika, oni ne moraju biti fiksni. Kad se gleda film postavi ih se na mjesto, a kad se ne gleda, makne ih se do zida. Tak jednostavno i poluelegantno rješenje  .
|
E i toga sam se isto bio sjetio

Ali nekako mi se stvarno neda to stalno stavljati i micati, koliko god jednostavno bilo. Jer to je radnja koju ću često raditi (u zadnje vrijeme me puklo da sve više gledam raznorazne filmove, doduše istina je i da većina njih nema 7.1) a pogotovo kad krenem u frenzy mode prvih (barem) pola godine kad se prebacim na PJ

I dodatni razlog protiv je što mi stvarno to ipak nije dovoljno elegantno. Znam da zvučim kao picajzla ali kad već radim prostor ispočetka onda bi mi bilo krivo da ne fiksiram sve i da sam miran. A i da nemam kablove do sredine prostorije.
Želim provući bužire kroz zidove i dovesti kabele do u milimetar iza zvučnika da se ništa ne vidi.
White people problems