Evo ja igrao demo (i prešao ga) mogu samo reći da je ovo najbolja igra koju sam igrao u 16 godina svoga života. Odlična grafika uz malu zahtjevnost - stavio sam sve na maximalno moguće, i radilo je na cca 20 - 25 frameova (sa grafom na 8x1.4!!!) dakle dobio bi 30 frameova da ju vratim na 12x1.6.
Engine u igri je super !, nisam naisao na ikakav bug ili anomaliju ili leak u AI. Oružja su super dizajnirana, zvuk je odličan, super realan kao da se nalazim u borbi, detalji su za svaku pohvalu (ricochet metaka, rupe na zidovima, uništavanje objekata...). Naravno neke stvari još nisam probao, kao npr. multiplayer, vjerujem da će biti najbolja multiplayer igra godine i da bi uskoro mogao osvanuti "COD Online".
Igrao sam samo jednu misiju u Demo-u pa neznam kakva je igra (znam da je predobra). U igri ima novih stvari (features) kao na primjer: Od sada postoji posebna tipka za bacanje granata, znači ne moraš prešaltati cijeli inventar da bi došao do njih (zbog toga je većina mnogo puta ubijena na netu), kada dođeš do prepreke (obstacle) pokaže se ikona koja kaže da ju možeš preskočiti, puške nisu više tako precizne kao u prvom dijelu ali jos uvijek mozes pogoditi komarca dok leti u lijevo jaje, ali ja nemam nista protiv toga (postoji file Weapon Accuracy pa vjerujem da ce se raditi modovi za preciznost "Realism Mod").
Ono šta mi se najviše sviđa je to šta je igra ostala onaj stari COD ali naravno puno bolji. Jer većina igara je na početku dobra pa kada izađe novi dio sve zaseru.
98/100% - to je moja ocjena igre. Viditi cemo sta nas ceka u full verziji. BTW Ako niste igrali COD2 neznate sta propustate... moram imati ORIGINAL !