View Single Post
Staro 29.09.2015., 18:56   #185
cdanijel
Guest

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Umjesto da napises opsirniji review, ti se prepucavas ovdje
A zivo me zanima taj Passport..
Ma ne prepucavam se, raspravljam. Postoji nivo emocija koje se može unijeti u raspravu prije nego postane prepucavanje. Vidim, ima tu različitog jada, nisam to očekivao, iskreno.

Kako god, Passport je uz Lumiu 1520 najbolje što sam koristio od uređaja koji se mogu nositi okolo (dakle, do veličine npr. iPada Mini).
Ne ulazim u tehnologiju jer me ne zanima previše kao korisnika.
Ekran je odličan, ugodan, širok i stvarno ima prostora na njemu; primjerice, daleko je iskoristiviji nego li Lumijin od 6" iako je samo 4.7.
Tipkovnica je vrhunska. Prije sam od BB koristio isključivo Bold seriju pa sam naviknut na vrhunsku izradu i vrlo ugodno korištenje. Ova je na tom nivou. Spominjali su korisnici po forumima teško navikavanje, ali i Gospođa i ja smo se navikli odmah, tj. nismo se navikavali, nego počeli koristiti; oboje koristimo Passporte unazad cca 2-3 tjedna.
Softvera je standardno malo, ali ne nedostaje, tj. ima sve čega se sjetiš da ti treba. To što neke druge platforme imaju milijune aplikacija je bulšit jer ih ionako 99% nitko niti ne vidi niti je svjestan da postoje. Primjerice, jedna od platformi nema niti jednu poštenu aplikaciju za kalendar; nisam napisao koja je platforma .
Kamera odlična.
Baterija 2 dana normalnog korištenja, 1 dan teškog.
Hotspot i Tethering vrhunski; Blend jako koristan.
Coolness faktor je cca 14 od 10 mogućih, tj. ljudi u birtiji prilaze da vide koji je to vrag (primjerice kao sivi Trekov 1st District među biciklima).
Upravljanje profilima je užas, katastrofa i užas i katastrofa.
Integracija sa servisima tipa Evernote, OneDrive, Dropbox i sl. radi bez problema.
Sinkanje svega sa svime što se tiče posla (dakle kalendari, adresari i sl.) je na nivou Windows Phone platforme (dakle besprijekorno).
E, da... vrlo ugodan za raditi. Vrlo vrlo ugodan.
Pitaj, kaj te još zanima?

d.
  Reply With Quote