Tema: FIFA 16
View Single Post
Staro 28.09.2015., 20:47   #76
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
Jel mozes objasniti taj Fut please? Jel se igra online/offline i kaj vec? Gugl pomaze ali bi htio cuti misljenje iz prve ruke

EDIT: zapravo me najvise zanima sistem tih "kartica" il kak se to vec zove. Jel oni koji kupuju (sa pravom lovom) imaju veliku prednost nad onima koji ne kupuju itd.
Sastavljaš svoju ekipu, cilj ti je da svi igrači budu iz iste lige kako bi tvorili barem žutu vezu, a ako su i iz istog kluba ili iz iste lige i države onda je zelena veza što je najbolje. Najbitnija ti je kemija, ako ti je kemija mala igrači imaju nepovezane kretnje i ne razumiju se na terenu, baš zato kupuješ iz iste lige. Kupovanje kartica je lutrija i puno bolja opcija je coinse potrošiti na igrače koji su na tržištu jer uglavnom dobiješ igrača koje kada prodaš ne pokriješ cijenu tog paketa. Ali može te i potrefiti, zato je najbolje prvo sastaviti ekipu kakvu želiš, pa onda otvaraj te paketiće ako te to veseli.

Oni što kupuju s pravom lovom mogu imati prednost, ali ne nužno. Zna se dogoditi da naletiš na ekipu s Messijem i Ronaldom, ali ako znaš igrati neće ti stvoriti neke velike probleme, pogotovo u ovoj FIFA-i gdje je pace manje važan nego prije.

Edit: Postoji online i offline mod, ja igram samo online... Ne volim općenito igrati protiv kompa, dosadno je.