View Single Post
Staro 28.09.2015., 19:24   #9834
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor spaceman Pregled postova
Danas neviđeni potop, nema šanse dobiti partiju šta god igrao, WG u punom sjaju sa svojim MM-om... Odigrao nekih 15 partija i možda su dvije trajale duže od 5 minuta. Ako Armoured Warfare bude bolji po tom pitanju bit će lagani oproštaj od ove sve jadnije igre...
Can confirm, odigra par s FCMom, jedva izvuka. Odigra par s JT88 totalni potop. Ono 1-7 u drugoj minuti. Katastrofa.

EDIT:

Arty potice dinamicnu igru. hav jes no.

Plavo su botovi, japanski HT, td, i jos par. Zuto izlazi Cromwell na spot, i LTTB. Na brdo idu svi ostali. Na moj ping, glupi wz krece solo na brod i samo ga prigaze SPovi dok retardi iza njega gledaju (IS3, JP2, i mislin da je bilo jos). Ja za to vrime mazem T71 koji je demolira nasa 2 LTTBa, i uspijen ga maknit, roknem IS3, i KV3 spustin na 90hpa. Tada smo vec spusili brdo, botovi na plavom se nisu makli, iako T71 cirkulira i uz pomoc Rudya, i HTova lagano zvace tim. Na kraju ostaje botovi na plavom 3002, i na mene idu Rudy i T71, s druge strane SP (2x) i KV3 s trece strane. Ja cilo vrime rezervirano igran jer ne zelin dobit od artya iako me smece splashalo za 0.

Toliko o dinamci i otovrenoj mapi.

Kranja kompozicija. Manje vise sve sub1400 botovi osim rudya koji je bad reroll.

image upload no compression

Jos malo dinamike. Useta u grad na Siegfried line, ubio KV4 i naravno masakar. Sprida dobio 2 od sugavaca, 704 samo dovrsio s ledja. Because dynamics.

free photo upload

Gadi mi se igrat sporije tenkove kad me teski kumpiri pogode.

Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 28.09.2015. u 20:25.
Drift_King je offline   Reply With Quote