Citiraj:
Autor L31
Meni dobitna kombinacija buduci da BB10 os ima problema
|
Ma nema problema, realno. Tu je više na djelu "jer mogu" faktor. Primjerice, danas među svim mogućim servisima za instant messaging nemamo nikakav standard pa je moj izbor whatsapp koji mi služi za komunikaciju s obitelji (supruga, roditelji, sestra itd.) međutim radi ostatka svijeta moram koristiti i ostalo. Tako mi je whatsapp instaliran na Passport jer mi je on, kako Ameri kažu, daily driver. Međutim, na 1520 je dignuto sve ostalo; fb messenger, gtalk, viber, icq...
Onda, kako mi je posao takav da sam vječito kod korisnika, a tamo iz sigurnosnih razloga nemam pristup internetu (primarno banke, osiguravajuće kuće itd.) onda mi je Lumia čudo od access pointa sa svojom baterijom u funkciji access pointa. Ukoliko pak se napravi tethering (dakle usb ili bt spajanje) onda pak baterija traje danima (doslovno).
Spike da BB10 ima problema su kajgot. Postoji značajno manje aplikacija, ali normalan korisnik pronađe što mu treba, od Instagrama do Offica.
Realno mi je bio puno veći problem i frustracija na Android platformi gledati implementaciju novih verzija OS-a pa tako imati istovremeno po različitim uređajima sve od 4.2 do 5.1 ili imati neke koji su zapeli na nekoj verziji itd. Posebice me veselilo kako je Lollipop slabo radio na mobovima tipa sony z3 ili z1 compact (to iz prve ruke) ili trajanje baterije na istima gdje se uz nekakav moj rad dešavalo da se ugase poslije podne.
Jedino što mi fali je Ingress.