View Single Post
Staro 02.10.2005., 03:39   #9
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Jesul profesori ludi? ...

Evo recimo...nisam streber...ne volim puno ucit...i kuzim relativo dobro...kad zavrsim FOI volio bi biti milijunas ... jel dosta 2-3h dnevno ucit?
U srednjoj sam ucio 1-5min dnevno ... i prosao
ako ces ucit dva tri sata dnevno prolazit ces manje vise bez problema
medjutim kad se odvojis od staraca i osamostalis rijetki su takvi karakteri koji se drze knjige, pogotovo zato jer imas nekoliko sati predavanja dnevno (npr. na prvom semestru trece godine sridom imas 11h prakticki u komadu)
postoji poprilican broj predmeta za koje moras zapet da bi polozija (matematika, strukture podataka, operacijski sustavi ... te kao dva definitivno najteza - matematicke metode i racunalne mreze)
naravno sve se da polozit ali moras bit spremana na stolicu - kao sto vidis vecina ljudi koji su se tu javili (cini mi se i svi, ne da mi se provjeravat) upisuju pad

profesora, kao vjerovatno i na svakom faksu, ima svakakvih
od onih koji su na faksu samo zato sto im kolege nece dat otkaz preko nadrkanih do ludilo profesora od kojih ces stvarno puno naucit i nece te ni malo zezat na ispitu ako vide da se trudis

ka zavrsis foi postajes projektant informacijskih sustava sto znaci da se moras kuzit u svaki dio informatike a moras se kuzit i u poslovne procese
zato ces se na faksu upoznat sa mrezama, bazama podataka, nesto malo programiranja ...
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline   Reply With Quote