View Single Post
Staro 27.09.2015., 17:02   #359
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Ma de, gdje bih bio kad bih se s time opterecivao, kad mi se igra igram, kad ne ne. Je nekad se nazivciram jer se zbilja mogu zaredati lose partije, al to je sve ukljuceno u paket , igre ionako sluze za ispuhivanje ventila

Jebo ispuh ventil kad mi dodje da razbijem sve oko sebe sa kojim debilima znam upast. Jednostavno da vidis zalosti. Draw-defeat-draw-defeat. Nemos ti sam cijeli tim kompenzirat, debili se svadjaju, torpediraju jedni druge. Carrier stoji na startu i ne jebe 2% sta ce ga otkrit prvi scout plane.

Ili jos bolje, nas 5 na jednu stranu, sa druge strane 2 broda. BB i cruiser. Ja govorim da idemo svi naprijed, moramo gurat line, nemozes se na 15 km samo vrtit lijevo i desno i cekat 15 sec izmedju shotova. I ovako je igra ogranicena timerom jer su mape velike a brodovi (kako koji) spori. I sta bude? Ja guram, 2 broda bjeze a ovi moji debili se vrte lijevo i desno. Na kraju sam bio 10km ispred njih, potopio solo 4 broda. I na kraju je bilo draw jer budale nisu 10min ispalile metak, ili isle na drugu stranu pomoci ekipi.

Kako je to zavrsilo?

Otkad biram doba dana za igranje, manje se zivciram, i statsi mi se popravljaju i opcenito uzivam u igri...a ne ko da igram tenkove sa poljacima.

BladeRy je offline   Reply With Quote