Citiraj:
Autor KhongLo
To su mi rekli, a kad dođe prvi račun, onda ćemo se i uvjeriti. Ako se ja ne sjetim, podsjeti me preko PM-a da javim cifru. Pogledao sam na Moj B.net i trenutno je stanje ovakvo. Prvi broj je na T-Comu, a drugi na B.netu. Cijene su iste, ali mislim da su krive, jer u cjeniku stoji da je uspostava poziva 0,20 kn, no ionako dolje piše napomena da je stvar samo informativnog karaktera i da će se pravo stanje vidjeti na računu. Probao sam sad nazvati i svoj mobitel (Vip) i držao dignutu slušalicu minutu i nešto, ali još to nije registrirano na stranici. Valjda je ne osvježavaju tako često.
|
Prikaz cijene ti je dobar jer je to cijena bez PDV-a koji iznosi na 0.16 lipa 0.04 lipe.
I doista se nadam da si u pravu.. samo imam loša iskustva s njima, od proganjanja s njihove strane da nisam platio mjesečni račun pa do prijetnji ovrhom, a bio je plaćen u pošti i na kraju se ispostavilo da je djelatnica pošte krivo proknjižila uplatu (nisu se ni ispričali) pa do bisera da mi internet ne radi ili radi loše zato što koristim Linux (i da ne pružaju on line pomoć Linux korisnicima).. ma bilo je svega tako da im ništa ne vjerujem na riječ