Citiraj:
Autor coconut
Ništa. WD ima slabu elektroniku u svojim kućištima. Po iskustvu drugih, rekao bih da je to i tvoj problem sa sadašnjim hardom tj. da ga izvadiš i staviš u PC, radio bi bez problema, ali bi tada izgubio garanciju.
Radije kupi ili drugu marku externog harda ili si nabavi kombinaciju externo kućište + hard po vlastitom izboru, ali svaka komponenta za sebe.
|
Nije, normalno on radi, ali nakon 2 godine korištenja neki dan sam primjetio pojavio mi se jedan Current Pending Sector i uskličnik na njemu pod SMARTom makar piše OK status, ali ima uskličnik. Prije nekih cca mjesec dana sam isto gledao SMART i sve je bilo čisto, čudno je to šta njegov WD Data LifeGuard Tool ga ne vidi tj. piše 0 dok u aida, hdtune i sentinel-u piše da ima 1 Current Pending Sector. Kontaktirao sam WD da vidim šta će mi oni reć, kolege koji su imali sličnih problema su rekli da ga nastavim koristit da nije ništa ako je samo 1, tek ako se počne povećavat onda da je već ozbiljnija stvar. No ne znam to mi je backup disk i ne bi htio da recimo zaboravim slučajno na to i ono se počne povećavat i skuca mi hard, a podaci mi na njemu. Naravno imam još uvijek i na drugim mjestima i cloud-u svojih stvari, al ovako mi je sve pri ruci pa ne bi baš htio da prdnucne sve i ode.