Citiraj:
Autor trouble
Buš valjda vidil kad ti kazna istekne. Ja sad igram s britosima ono 135k i 135 killova. Uglavnom sa zadnja dva...jer to jedino imam  Isto ko i kod amera.
Moram reć da mi L7A1 koji put živce iščupa. Em čekaš da nacilja....em disperzija koji put nema veze sa zdravom logikom. M68 sa Fattona mi je puno bolji za snipe bio...štagod statistike u igri kazale...
Evo baš zadnja,hull downam sa FV4202 full aim u LFP od IS8 i zakuca se u asfalt  dva puta...ček možda snimku imam...
|
Morat cu okacit par replaya. Sve 5+ s 7/1. Totalna snipe dominacija.
Problem kod njega je ROF, i nedostatak HEATa. Ili bar buff HESHa. Jer kad loadam HESH rolla mi oko 400, pa mi i nema neke svrhe. Fv ima 3 puta bolji gun handling, ima autobounce UFP, ali je isto spor, i nema mi kupolu kao 7/1. 7/1 ima puno nizu kupolu, i lakse je iza ridga izac. Sto se tice guna, kazem jedino je problem ROF.
Ja san ima zene na njemu, ali san ih prbacio na FV (koji bi u 9.10 triba bit Action X), i od opreme, VSTAB, RAMMER, VENT, naravno BIA i sve gluposti
Citiraj:
Autor dejanbinladen
eo ban 24 sata, 4 killa sa wtom prokhorovka 2 minute do kraja, stojimo svi imamo 2 tenka vise,nas 13 90 pun stoji iza svih iza brda 100% health, opalio ga triput i reko sad si dobio svoje.
ja cu se odmorit jedan dan al ce on ostat glup i dalje
|
Znan kako ti je. Chat mi je traja pol dana, a cudo da me jos nije banalo. Ja uvik opomenen nekoga pucanjem u motor i sl.