Hvala na preporuci!
Čitao sam za početak ono na Icy Veinsu i dosta toga sam od tamo izvukao. Uz to sam još pročitao par stvari koje mi je Google izbacio i gledao malo po YT-u i Twitchu. Rekao bih da sam dosta napredovao u odnosu na ono kad sam postavio pitanje, ali i da moram još puno različitih kombinacija isprobati i sakupiti još mnogo karata. Za sada sam došao do zaključka da univerzalnog decka nema, jer s istim deckom se može samljeti pet različitih protivnika u nizu i onda maestralno popušiti narednih deset partija. Naravno, i faktor sreće igra ulogu u cijeloj priči, ali u puno manjoj mjeri nego što sam to pretpostavljao na početku. Većinom sam deckove slagao tako da imam podjednak broj karata što se tiče mane, eventualno da je više onih koje manje koštaju, i to mi se uglavnom pokazalo kao dobra kombinacija.
Trenutno najviše igram casual i pokušavam kad god mogu ispuniti daily questove tako da sakupim još više karata. Arenu još uvijek ne igram toliko često upravo iz tog razloga, ali slažem se s time da se u njoj puno brže može pohvatati mehanika.