View Single Post
Staro 24.09.2015., 17:02   #841
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
podrum je takav kakav je, nije zavrsen, ali za kino i komp i mir od djece kad odu spavati ce posluziti. i da moze tko doci na pivo i zajebanciju a da ne budimo curice.

sto se tice plana, plan je na lijevi bok napraviti stol za komp i komponente, kupiti jos dva bookshelfa kakva jeftina stara tako da iskompletiram 7.1 sustav, a onda kad uspijem zamijeniti prednje floorstandere da prate novi centar koji je brutalan. Sub cu vrlo vjerojatno morati komplet zagasiti ili smanjiti jer su ovo dvije spojene kuce i svaki K se cuje kroz zid(smece od knaufa i drveta). A upravo taj zid di je platno je spojni izmedju kuca/podruma.
Hm, mislim vjerojatno si razmišljao o tome, hoćeš probati poboljšati izolaciju na zidovima i stropu? Da te barem malo "oslobodi" na okidaču.
Imaš praktički dedicated prostoriju za kućno kino a da ne možeš pojačati kako spada, mislim naravno da nije kraj svijeta ali stvarno ti je šteta.

Ja imam druge probleme. Izolacija mi je valjda maks kakva može biti, i još sam u kući a do svakog susjeda je po 8-15 metara razmak. Ima da derem ko divljak
Ali mi zato prostorija nije u potpunosti dedicated (dio se miješa sa kuhinjom i blagovaonom) što nosi svoje zavrzlame.
Igorr je offline   Reply With Quote