View Single Post
Staro 24.09.2015., 16:16   #839
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma nikako, uspio okacit projektor na plafon i naslonit platno na zid, podbocen na dva bookshelfa
moram najprije tepih razvuci na pod, dovuci struju, kupiti zvucnickin kablova jer cu receiver staviti sa strane vjerojatno, itd... ali za sada gledam sa laptopa direkt
nisam bas zadovoljan platnom, mislim da ima visoki gain.
i zasto mutavi tapatalk nece uploadat slikuuuu jaooo kako mi ide na jetra

eno jedva se uploadalo, kada sjedim na kaucu, taman su mi oci direktno u sredini platna (mjereno), cak jedan inc nize prema dolje.
na slici nije novi centralni, koji je jedno duplo veci od ovoga.
racunam napraviti jednu plitku policu, kao prag po cijeloj sirini platna, na koju cu staviti centar, a ako mi se ne bude svidjala slika na ovom plantu, budem kupio akusticno transparentan material pa slozim sve iza.

podrum je takav kakav je, nije zavrsen, ali za kino i komp i mir od djece kad odu spavati ce posluziti. i da moze tko doci na pivo i zajebanciju a da ne budimo curice.

sto se tice plana, plan je na lijevi bok napraviti stol za komp i komponente, kupiti jos dva bookshelfa kakva jeftina stara tako da iskompletiram 7.1 sustav, a onda kad uspijem zamijeniti prednje floorstandere da prate novi centar koji je brutalan. Sub cu vrlo vjerojatno morati komplet zagasiti ili smanjiti jer su ovo dvije spojene kuce i svaki K se cuje kroz zid(smece od knaufa i drveta). A upravo taj zid di je platno je spojni izmedju kuca/podruma.

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 24.09.2015. u 16:24.
Gabre je offline   Reply With Quote