View Single Post
Staro 24.09.2015., 04:15   #2488
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor doky Pregled postova

Jeli ova druga opcija = nova čista instalacija?
kad ti se nudi ova opcija, nakon što ti skine windowse u procesu dok je komp ugašen? pa se ponovo učita i onda izbaci nove windowse, i onda imaš tu opciju, ili čim kreneš, pošto sam ja napravio dvije stvari downoladirao i krenuo skidat, ali sam onda na 25 posto zapeo, pa sam restartao i za sad sam još na 7ici, dakle vjerojatno moram u shut down modu učitat svih 100 posto podataka, i onda kad mi se učitaju na novo windowsi valjda budem imao tu opciju, ali mi se ne da zajebavat sad ako se nešto zakomplicira jer nemam vremena ići kod tipa koji se kuži u to da mi naštela, ako dođe do kakvih zavrzlama, a gotovo uvijek dođe kad instaliram na novo windowse, tako da ću 7icu imat još neko vrijeme, cirka dva tjedna, ali svakako prelazim na 10tku jer mrzim sporost meni je na 7ici sve usporeno, osim učitvanja page na internetu, ali sve ostalo po meni može biti osjetno brže, baš su spor sustav napravili. iako je bila bolja nego neke prije, XP mi je za sad ostao u najljepšem sjećanju od svih OS. nikad nikakvih problema.
KorisNick je offline   Reply With Quote