View Single Post
Staro 21.09.2015., 23:15   #9
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
wp_register_script('custom-script'get_template_directory_uri().'/js/custom-script.js', array('jquery')); 
Kreiraj taj fajl (lokalizacijski) i postavi dependency prema ovom. Nakon što si sve uključio što ti treba, ponovno pozovi datepicker na način kako je iznad objašnjeno. I to mora raditi.-->
Meni ovaj kôd koji sam stavio gore radi.

S obzirom da radiš u Wordpress-u, da li si probao prevesti plugin uz pomoć WPML string translatora (zanemari ovo ako se radi o jednojezičnom webu)?
Ako stringovi nisu registrirani, ovo neće raditi kao i bilo koji drugi plugin koji radi prijevodima (Loco Translate).

Citiraj:
Na webu upućuju neki da se poziv stavi u datoteku functions.php ( http://www.remicorson.com/localizing...picker-fields/), ali kada paste-am kod sa gornjeg linka u functions.php, site se ruši....
Site se ruši vrlo vjerojatno jer si "slomio" php kôd. Za početak pazi gdje si ga zalijepio (možda je završio unutar neke funkcije ili ti fali koja zagrada. Za takve stvari ti je error_log od pomoći. Ili jednostavnije uključi debug, pa ćeš vidjeti gdje je točno greška.

Ako ništa drugo ne prođe, probaj ovo:
PHP kod:
wp_register_script('custom-script'get_template_directory_uri().'/js/custom-script.js', array('jquery')); 
Kreiraj taj fajl (lokalizacijski) i postavi dependency prema ovom. Nakon što si sve uključio što ti treba, ponovno pozovi datepicker na način kako je iznad objašnjeno. I to mora raditi.