Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 21.09.2015., 21:33   #982
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Juhica2 Pregled postova
Roger that, znači napuhuje se klijent "po planu" prema 100Gb ... onda čekam multicrew i cijeli solarni sustav za napucavanje umjesto arena commandera kako obećava Chris, skupa sa 3 stanice i svašta nešto.

Dobra je stvar što ne naplaćuju svaki ovaj novi modul dodatno a prilično sam siguran da im je to u jednom trenutku palo na pamet... sva sreća pa je izgleda razum prevladao mada nikad ne reci nikad kad je SC u pitanju .
A cuj, ne vjerujem da ce se klijent nesto smanjiti dok u potpunosti ne implementiraju novi damage model, sada još većina brodova ima mesh za svaki dio u 4 primjerka (25,50,75 i 100% health)... osim onih koji su samo u hangaru, na srecu I onda dodaj jos arccorp... nista cudno...

Sljedece se ocekuje dorada Social modula, Star Marine i Drake Herald vjerojatno kao sljedeci "flyable". Mozda dodje i to sve zajedno u sljedecem patchu, nedavno je dovrseno spajanje "social module" developer streama i "star marine" developer streama uz prelazak na noviji CryEngine... ako sam dobro to sve popamtio I onda bi trebale zazivjeti sve optimizacije o kojima su mjesecima pricali, pa ocekujem da ce sve to i raditi malo bolje (ili mozda bolje receno malo lakse i fluidnije, tesko da bude fluidno )

Zatim slijedi jos nekoliko update-a za Social i onda AC 2.0 koji donosi drasticno vecu mapu (sada je velicina mape, ako se dobro sjecam, 10km promjera, a ocekuje se prva velika mapa od vise desetaka tisuca km promjera ) i konacno nekakav let "multi-crew" brodom izvan Arena Commandera tj. povezivanje hangara sa svemirom direktno.

Uglavnom, kako su krenuli, do moje penzije bude sve spremno da postanem građanin svemira Šalu na stranu, čini mi se da će novi patch u sljedecih 30-45 dana donijeti dosta novina. To je moja procjena, Roberts je naucio lekciju i ne daje vise datume

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 22.09.2015. u 01:29.
JC Denton je offline   Reply With Quote