@L31
Da, BB Leap je BlackBerry 10 OS uredaj. Kod njih ne postoje nikakve specijalne tarife ili plaćanja da bi se nešto normalno koristilo. Dakle, staviš unutra karticu i pocneš s njime raditi štogod te volja. Inače BB 10 uređaji su poznati po tome da imaju najbolju touch tipkovnicu uopće (treba probati da bi se shvatilo kolika je razlika), u ograničenoj mjeri možeš koristiti Android aplikacije ukoliko ti izbor na BlackBerry World i Amazon App Storu nije dovoljan, a za to koristiš snap koji je google play klijent; vrlo jednostavno za korištenje. Moja Gospođa i ja koristimo PassPort i nemamo osobitu potrebu zalaziti često u play store. Probaj pa vidi kako ti ide; rekao bih da nećeš imati problema.
@ivo_k
Stvarno mi se ne da tebi išta više dokazivati. Radim u IT industriji već dvadesetak godina i rekao bih da sam "napredan korisnik". Instalacija BB mi obično oduzme vremena kao i bilo koja druga platforma. Stvarno ne znam gdje to tebi zapinje i kako se "raspadne".
Da ne bi ispalo da sam zagovornik ili BB fundamentalist, imam kraj sebe jedan WP8.1 i jedan Android 5 uređaj upravo sada. Android je daljinac za Chromecast, a WP8.1 koristim radi posla.
Tu je i jedan iPad na kojem Gospodja upravo pregledava Instagram.