View Single Post
Staro 20.09.2015., 21:14   #171
ivo_k
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor cdanijel Pregled postova
I ja ti govorim za OS7 uređaje. Ne znam kakvih ti problema imaš s podešavanjem toga, doista. Realno je Android kompleksniji s cijelim nizom nejasnih pitanja.
Poanta je da nisi niti probao koristiti OS7 uređaje bez BIS ili BES tarife. Nije mi namjera s tobom se prepucavati, ali ne mogu se sjetiti niti jednog servisa koji na starijoj generaciji uređaja ne radi kao što ti tvrdiš.
Dakle, imamo situaciju da se podešavanje pristupa Internetu svodi na 1 (jedan) parametar, a to bi bio APN. Ako je nekome to komplikacija onda doista neka ne koristi računala uopće.
Ostale aplikacije se skidaju i podešavaju kao i na bilo kojoj drugoj platformi.
Rečenica "BB10 svijet..." je iznesena u kontekstu toga da ne treba imati BIS ili BES za bilo što.
Ajde se potrudi, resetiraj uređaj, nemoj raditi enterprise aktivaciju i probaj instalaciju napraviti. Iznenadit ćeš se.
imao sam masu problema pri prvom setupu svakog uredjaja (a pod setup ne mislim samo da mi radi net) , a ja sam "napredni" korisnik i znam sto radim. i opet je trajalo satima dok nije proradilo kako spada.
i raspalo se opet sve nedavno (ne dolaze mailovi i ne sinkronizira kalendar) i uopce mi se ne da ponovno time baviti.

daj blackberry prosjecnom korisniku nakon ios-a ili androida koje samo upalis i upises icloud/gmail account pa vidi reakciju.

dakle, istina je da ne treba nuzno imati BIS/BES, internet ce raditi.
no blackberry je bez toga okrljasten i gubi smisao.

nadam se da ce preci na android uz zadrzavanje poslovnih mogucnosti...navodno se o tome i razmislja...
ivo_k je offline   Reply With Quote