View Single Post
Staro 20.09.2015., 15:27   #1096
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
A daj mi reci vidim da su ti DX raceri nekakvi gaymerski, jel je to ičemu, koliko dođu ?
Nisam sad neka mrcina (91kg) al stručno uspijem razvalit svaki stolac neznam ni sam kak
Ja sam kupio ovakvu prije nekih mjesec i pol u Lesnini i stvarno sam jako zadovoljan. Cijena je (tada bila) 2950 kn.

Kad sam počeo gledati stolice u planu mi je bilo dati do 2,5k kn i više sam gledao one s mrežom te uopće nisam ni razmatrao gamerske stolice. Obišao sam valjda sve trgovine u Zagrebu i okolici, ali nisam uspio naći nijednu koja bi mi odgovarala. Došao sam u Lesninu kupiti stol i dečko koji mi je pokazivao stolove baš takvu koristi za sjedenje na poslu, pa sam ga malo usput ispitao o stolcu. Kako nisam našao stol kakav sam htio, odlučio sam malo sjesti na stolicu da odmorim. Bila je stvarno udobna, udobnija od svih koje sam dotad isprobao i svidjela mi se na prvi pogled. Pogledao sam cijenu i malo se nećkao da je kupim ili ne, pa sam odsjedio nekih 20 min na njoj i odlučio da ću je kupiti.

Kvaliteta izrade je stvarno dobra. Naslon za ruke se podesiv po visini. Širina se ne može prilagoditi prema potrebi, ali meni taman odgovara, pa mi to nije problem. Naslon za leđa se također može prilagoditi, a ista je stvar i s visinom sjedenja. Sjedni dio je dosta debel, ali ujedno i čvrst, pa je stvarno udoban. Jastuk za leđa je savršen. Jastuk za glavu mi ne odgovara jer mi je predebel, pa kad ga koristim, oslanjam se isključivo na taj dio, što mi uzrokuje bol u vratu, pa ga zato i ne koristim. Vjerujem da to nikome ne utječe na kupnju stolice, ali sklapanje je vrlo jednostavno i gotovo je za par minuta

Stolica je deklarirana za ljude do 100 kg, a ja sam opasno blizu toga (nekad čak idem i koji kg preko), pa me to malo brinulo, ali mi je prodavač rekao da su one ionako rađene da izdrže i 20-30% iznad toga i da me to ne mora brinuti. Sjedim u njoj svaki dan minimalno 10 h i za sada nema nikakvih naznaka da će nešto uskoro otići niti se čuje bilo kakvo cviljenje i škripanje.

Je li cijena stolice realna? Iskreno, ne znam kako bih odgovorio na to pitanje.
Je li mi žao što sam dao tolike pare za nju? Ni najmanje.
Da u ovom trenutku kupujem stolicu u tom cjenovnom rangu, da li bih opet izabrao ovu? Svakako.
KhongLo je offline   Reply With Quote