View Single Post
Staro 20.09.2015., 13:20   #290
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Americke i Japanske krstarice su imale slicnu vatrenu moc za vrijeme WW2. Ameri su opcenito imali daleko bolji AA na svim brodovima jer su pravilno prepoznali prijetnju kao sto su Japanci prvi prepoznali vaznost nosaca aviona i prvi ih primjenili kao glavnu udarnu moc (Kido Butai iliti 1. Mobile strike fleet.
S tim sto je jedna frakcija IJN forsirala preskupe i nepotrebne projekte poput Yamata.

Japanci su bili majstori upotrebe lakih krstarica i razaraca (ko zeli znat vise neka gugla adm. Raizo Tanaka) i to je pokusano(lose) pretociti u ovu igru.

Edit: takpdjer u igri nije uopce prikazana superiornost japanskih lovaca sa pocetka rata kad je A6M2 bio dominantan i to je trajalo do Midwaya kad je poginula vecina iskusnih pilota koji su se borili jos u Kini. Mislim da je i sam Saburo Sakai letio citav rat na A6M2.
a6m2 odn. poznatiji kao Zero je imao i jedan feliki problem a to je fuel tank. Gorio je ko šibica. Isto tako nije mogao pratiti amere u poniranju ali je bio okretan ko čigra i imao veliki domet...

Ali dosta offtopica, nobčina se konačno počela ufuravati u igru:

Tvrdi je offline   Reply With Quote