Pozz ekipa,
imam problem sa navedenim laptom-odlazi u sleep/hibernate kada se koristi strujini kabel, kada je samo na bateriju - problem za sada nisam primjetio.(postavke za sleep/hibernate su iskuljucene u windowsima).
povijest bolesti:
prvo sam išao instalirati win7, instalacijia normalno prođe, no kada bi pokušao staviti sp1 laptop je uvijek odlazio u sleep za vrijeme instalacije.(probao sam opet nanovo staviti win7 i opet isto)
Ok onda sam odustao od win7 i stavio win 10, tu nije bilo nikavih problema kod instalacije, nakon sam stavio sve drivere isto sve prošlo ok.
ali prilikom pokretanja 3d aplikacije laptop uredno samostalno odlazi u sleep/hibernaciju, znaci upalim 3d aplikaciju neki put je potrebno 20sek neki put 5 min ali on uvijek ode u sleep mode.
Temperature proca nisu prelazile 80 stupnjeva, a grafa nie isla vise od 70 celzijevaca.
dok surfam netom laptop nije tako cesto odlazio u sleep ali je ipak 2 puta zaspao...ponavljam sleep i hibernate su iskljuceni u power settingsima.
pokušao sam i sa flashanjem biosa-stavio zadnju verziju, ništa se nije promjenilo.
Kada 3d aplikacije pokrecem samo na bateriji laptop jos nije usao u sleep.
Ima li tko ideju što bi jos mogao probati? poslao sam upit asus customer supportu-jos cekam odgovor.
hvala svima unaprijed

zivi i veseli bili