Citiraj:
Originally posted by Sky
Pitaj r0k-a sa newsa (zapravo, mogu ti poslati na PM njegov broj moba) što misli o mojoj Barracudi koju je dobio u zamjenu za Hitachia. Pitaj masnog što misli o Barracudi. Pitaj Veki-os-a. Pitaj Isusa.
/snip
Zato te molim da uvažiš mogućnost da su Barracude ipak sranje i da ne generaliziraš da su dobre jer ti, eto, imaš dobre primjerke.
|
Vau, i imamo statistiku na temelju 13 i pol korisnika koji su diskove vjerojatno uzeli iz istih izvora. Drugim rijecima, da generaliziras. Cinjenica je da je Hitachi iznadprosjecno "siguran" disk te da je Maxtor iznadprosjecno "kvarljiv" disk, no svi ostali su tu negdje. I to nije temeljeno na iskustvima Pere ili Marka iz lokalnog hw shopa, nego ~10k 24/7 mashina.
Recimo, meni svi moji Maxtori savrseno rade (a imam ih 4 doma i 10ak po raznim konfiguracijama koje, onako, pausalno "odrzavam"); ipak, izvjestan broj ljudi ce ti reci kako bas njima Maxtor crkava i da im nije dobar disk. Takvi podaci nisu _meritorni_ i stoga su irelevantni za bilo koju diskusiju po tom pitanju.