View Single Post
Staro 18.09.2015., 17:22   #879
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Vidiš, kad to netko tak napiše to nemrem shvatit.
Istu stvar ćeš, kao što je Brko napisao, naći u svakoj iole ozbiljnijoj europskog ligi.
Ljudi takve stvari navode kao da se u ostalim ligama ne igra otvoreno, borbeno, brzo i bez kalkuliranja.

Ili jednostavnije (i vjerojatnije) objašnjenje da su jednostavno pali sa kvalitetom nogometa na otoku?

Ne znam, ljudi toliko traže raznorazne bezvezne izgovore za pad Engleza u euorpi samo da se ne bi priznalo da liga više nije kvalitetna kao što je nekoč bila.

I čemu nastavljati dalje od ovoga?
Nije da njima ne paše sporiji nogomet i odugovlačenje vremena. Tužna istina je jednostavno da je kvaliteta pala - end of.
Umjesto da sve te milijarde koje spiskaju na prosječne igrače za koje rokaju brutalne iznose (bilo odštete ili plaće), možda bi mogli koji malo i u školu investirat - i za igrače, i za trenere. Engleski treneri su goli qrac.

Ovo je također takva fama koja se prodaje na ovim prostorima
Ni malo istine u svemu tome.

Mala kriza rezultata bi bila da su jednu ili dvije godine imali problema. Ali oni takve slabe rezultate nabijaju već 5 godina. A njihovo riješenje za tu tzv. "malu krizu" je piskanje velikih hrpa love i hypeanje na igrače koje u Njemačkoj / Italiji / Španjolskoj imaš na desetke / stotine.

Primjeti tu odmah i da postoji vrlo velika mogućnost da već ove sezone izgube 4. mjesto za ligu prvaka.

Njihov pad je bio predvidiv. Ronaldo je bio samo jedan mali kotačić u svemu tome.
Govorim sto vidim.Uzmi primeru,Real povede dva ,tri nula,i onda davljenje lopte do kraja tekme,isto vrijedi za Barcu,Atletico,Juve.
U engleskoj se igra svaka tekma do kraja istim intenzitetom.
Uzmi sad za vikend,Leicester,okrenuo 2:0 u 3:2,zasto?Jer se protivnik nije zatvorio kod 2:0,sto bi ucinilo 90%talijanskih i spanjolskih momcadi,mego igraju otvoreno do kraja sto ih nerijetko i kosta. Tu dolazi taktika koju sam spominjao.
Nikakva fama.
Kao ni o englezima,tako se igra jer oni vole takav nogomet ,i zato im je prioritet njihova liga,
koju cijene iznad svega,bilo premireship,kao i nize!