View Single Post
Staro 18.09.2015., 14:28   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ja imam baš takav printer sa punjivim kazetama, i radi mi puno bolje nego one zamjenske koje sam kupovao.

Znači napunim sve kazete sa bojama, stavim u printer i printam, kad javi da ih neprepoznaje znači da su "prazne", pa ih samo izvadim van i stavim natrag i opet program pokazuje da su pune. Ful puna kazeta ima dost tinte za dva puta potrošit ju po epsonovom programu.

Uzeo sam ovakav set tinti

http://www.ebay.com/itm/Bulk-500ml-r...item20d8678512

i set od 4 praznih kazeta.

To je najbolja stvar koju sam napravio za printer, po meni. Za razliku od stavljanja zamjenskih koje sam kupio u trgovinama, raznih proizvođača sa ovima jako rijetko radim čišćenja glave. Prije sam znao potrošit pola boje samo na čišćenje. Sad napravim nekad čišćenje jer malo se pokvari kvaliteta ispisa.

Kupio sam bio, imam ga još, resetter za tinte, i da kod zamjenskih se da još cca 30% više isprintat kada se resetira boja, ali kažem ove punjive mi puo bolje rade.

Ima još jedna prednost, možeš sad kupit i orginal epson boje u bočici, mislim da je 70ml 70-tak kuna, i ta boja bi trebala biti bolje kvalitete od ove sa ebaya. Znači prazne kazete + orginal boja, najbolje riješenje

Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 18.09.2015. u 14:40.
pinkskin je offline   Reply With Quote