Sigurno si primjetio da na ovom replayu sam imao tri puta problema s laggom. Krenem u početku tamo gdje je pola puta ili bliže Jag E100 , odjednom mi zblokira ping i tražim E75 da stane da ne pokupi svu pamet svijeta od Jag E100. Počinje mi unormalizirati i otad krećem na popularno Bušilicu aka jag e100 pa nerviram na drugi problem pinga. Ko da sam namjerno pomaknuo metar kao da njemu činim uslugu : "Pucaj me lijepo". Očito da je taj bio smeten s uma. Tuda sam šibao 2x naprijed i jednu bočno. Bušim STI bez pardona. Krenem na is8 tuda mi aim počeo bouncati. Iza is8 izlazi E100 (po karti pratim svog kolegu koju pokušava zaobići do e100 iza leđa. Naravno ,odvratim mu ja muški u stilu "Ne daj se Floki"

(u glavi mi mota pjesma njegov gold heat) Povlačim se da malo reloadam i drugi put bounce na is8 (počinjem u glavi psovati za skupi promašaj za koji aim nerfan do jaja) . Još jednom i papa is8. Krenem na is3 i treći lagg pojavi pa srećom na tri sekunde vratio pa pogađao. Tuda bliže AMX gađam.
Taj video je bio pomalo smiješan i stavio za uspomenu.
Prije 15.9 nemam replaya jer sam obrisao cijeli folder zbog sumnje modpacka. U to vrijeme sam krivio sebe za sve poraze i nerfan aim. Sa i bez modpacka isto dešavalo. Samo instaliran damage log, hit log i wn8 plus mjerač dmg. Tada sumnja odbačena i sve karte ide na artya, još ostale. Kad ću dočekati priliku da arty javlja u stilu "Napadam na xxx. " ??? Rijetko,rijetko.
Kako god ide , kolega i ja igramo timski onda ide kako treba. Ovako bez podrške od kolege ni u snu ne bi mogao sanjati pobjedu. Čim pucam i automatski posvjesno javljam da reloadam i nekada drugi put do znanja da budem spreman.
Danas nisam igrao zbog nekih obaveza.

Uh, kasnim u krpe.