Citiraj:
Autor Dottore
@kralju drifta
Jedino što igru kvari podrška od artya sa svoje strane. Bez obzira koliko sam ja spotao i zahtjevao paljbu pa na kraju NULA bodova. Ali kad na njih prigovaram onda mi vraćaju ružnim psovkama. Pa tko je tu lud? Čoban od artya još traži da spotamo, a nijednu granatu nije ispucao. leeeeeeel
Kad nema artya onda sigurno pobjeđujemo. A kad ih ima i šanse su svedene na minimalnih 20%. Smeta me balansiranost igre, jednostavno njihovi arty-i gađaju bolje ondosno uništavaju.
|
Kako volim odigrat arty na ovo tvoje mišljenje ću ti iznijeti svoje iskustvo. Arty kao da je bugiran pogotovo u zadnja 3 patcha, par partija pogađam nemoguće znaci di ciljam tu padne i nakon toga desetak partija imam 80 - 90% ispucanih granata su ghost shellovi (nestaju granate) kao da pukne u zraku. Slao ticket WG-u nikad nisam dobio konkretan odgovor. Ista stvar mi se dešava sa i bez modova tako da nije do modova, znači nije tu samo dal netko zna igrat arty ili ne ima tu i drugih čimbenika ali da ima jako puno botova na artyu bez daljnjeg potpisujem