Citiraj:
Autor Pupo
Slao tko skoro nešto na reklamaciju? Krepao mi disk, pa trebam riješit. Kakva je procedura?
tnx
|
Evo, da podijelim svoje iskustvo s reklamacijom diska (koje, nažalost, još uvijek traje).
26.6.2015. kontaktiram edigital da je krepao SSD disk pod garancijom i kažu da pripremim
disk za slanje kurirskom službom (ako nema originalne ambalaže, onda u bilo koju drugu, ali da se disk zaštiti).
S kurirskom službom sam se natezao nekih tjedan dana dok nisu konačno pokupili disk (negdje oko 1.7.)
21.7. šaljem mail da vidim što je s diskom, jer nikakav feedback do tad nisam dobio i šalju mi mail s brojem zapisnika ovlaštenog servisa.
Taj broj mi ništa ne znači, jer s njim ne mogu ništa provjeriti (nikakav link nisu poslali).
1.9. šaljem ponovno upit što se dešava s diskom i javljaju mi isti dan da mi je odobren povrat sredstava i da im pošaljem svoje podatke o računu (što sam poslao sljedeći dan).
9.9. šaljem opet mail da još nisam zaprimio povrat sredstava - javljaju mi da su kontaktirali "staru" firmu i da su ovi rekli da će uplata biti najkasnije početkom sljedećeg tjedna (dakle, ovaj tjedan).
16.9. navečer provjeravam je li bila kakva uplata i naravno, još ništa. Poslao sam im još jedan mail, ali do ovog trenutka još nisam dobio nikakav odgovor...
Stvarno ne znam što bih rekao, ali da se ovako razvlači reklamacija već skoro 3 mjeseca, sramota!